​✔ Professionel rådgivning ✔ Hurtigt udført arbejde ✔ Kvalitetssikkerhed ✔ Råd og vejledning

Professionelt malerfirma i Klampenborg

​Skal du bruge en maler i Klampenborg, så skal du vælge Mikkel Rasmussen, som er indehaver af Malermester MR Rasmussen. Han leverer altid et godt resultat og går ikke på kompromis med kvaliteten. Malerfirmaet udfører alle former for maleropgaver i Klampenborg til rigtig gode og konkurrencedygtige priser.

Malerfirma laver kvalitetsarbejde i de bedste materialer

Vi ønsker at fremstå som et seriøst og kvalitetsbevidst malerfirma, som ikke går på kompromis med kundens faglige forventninger. Vi stræber efter at møde dig som kunde med et smil og være imødekommende på alle områder.

Vi har mange års erfaring med forskelligt malerarbejde, og vi lægger derfor også stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde, som altid afspejler sig i vores perfekte resultater.

Derudover er vi selvfølgelig også medlem af Danske Malermestre samt Københavns Malerlaug, og du er dermed garanteret et korrekt udført stykke malerarbejde.

Vi kan udføre enhver form for maleropgave, uanset om der er tale om en mindre eller en større opgave. Nedenfor kan du finde en oversigt over nogle af vores arbejdsområder:

​Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi anvender altid de bedste materialer, uanset om vi maler, sætter tapet op eller noget helt tredje.

Kontakt

Du er mere en velkommen til at kontakte os på 30 35 35 06 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk . Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skal du bruge en maler?

​Står du og har brug for vores hjælp? Så kan du altid ringe til på tlf.: 30 35 35 06. Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud kan du også benytte formularen her.

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtigt udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kører blandt andet ud til kunder i følgende byer: