​✔ Professionel rådgivning ✔ Hurtigt udført arbejde ✔ Kvalitetssikkerhed ✔ Råd og vejledning

Flyttelejligheder​

Maling af flyttelejligheder benyttes som oftest af udlejere, der ønsker at overlade lejligheden i flottest mulig stand til den nye lejer.​

Maling af lejligheder kræver naturligvis en hurtig og effektiv indsats af malerfirmaet.

Malermester MR-Rasmussen ved, hvad der kræves, og vi er meget fleksible - vi har eksempelvis tilknyttet freelance-arbejdskraft, der kan benyttes i de travleste perioder. Og vi stiller selvfølgelig lige så høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi stiller til os selv.

Maling af lejligheder dækker også over indflytninger. Har den tidligere beboer forsømt at male eller malet i farver, du ikke bryder dig om, kan maling af en hel lejlighed være en stor opgave for de fleste. Mange vælger derfor at undgå besværet og alliere sig med en professionel maler.

De fleste undervurderer besværet og tidsforbruget ved at male selv - til gengæld overvurderer de prisen for at sætte en professionel maler til at løse opgaven.

Du får altså malet din bolig langt hurtigere, så du kan bruge tiden på de mange andre opgaver, du har i forbindelse med en flytning. Og det til en meget fornuftig pris.​

Kontakt maleren

Klik her​

Skal du bruge en maler?

​Står du og har brug for vores hjælp? Så kan du altid ringe til på tlf.: 30 35 35 06. Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud kan du også benytte formularen her.

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtigt udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kører blandt andet ud til kunder i følgende byer: