​✔ Professionel rådgivning ✔ Hurtigt udført arbejde ✔ Kvalitetssikkerhed ✔ Råd og vejledning

Institutioner

Privatejede institutioner og offentlige institutioner har ofte en tendens til at udskyde malerarbejdet. Men med god planlægning og fleksibilitet behøver det ikke være sådan.

Maling af institutioner kan stille mange krav i forhold til almindelige maleropgaver. Men med ekstra planlægning og lidt fleksibilitet kan enhver opgave løses.

Børn respekterer af gode grunde ikke altid et "Nymalet"-skilt, så vi lægger stor vægt på, at institutionen kan fungere normalt, mens arbejdet udføres. Vi giver gerne den ekstra indsats der skal til for at opgaven kan løses, så arbejdsgangen på stedet generes mindst muligt.

Og så giver det selvfølgelig helt sig selv, at vores altid høje krav til sikkerhed ikke er lavere, når det kommer til maling af institutioner.

Hos Malermester Rasmussen er vi meget bevidste om at være professionelle, og det er vigtigt for os at vi fremstår ordentligt og løser opgaven der forventes af os. Vi gør vores ypperste for hver gang at levere et stykke arbejde af kvalitet.​​

Kontakt maleren

Klik her​

Skal du bruge en maler?

​Står du og har brug for vores hjælp? Så kan du altid ringe til på tlf.: 30 35 35 06. Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud kan du også benytte formularen her.

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtigt udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kører blandt andet ud til kunder i følgende byer: