​✔ Professionel rådgivning ✔ Hurtigt udført arbejde ✔ Kvalitetssikkerhed ✔ Råd og vejledning

Vi udfører gerne udvendigt malerarbejde

Trænger dit hjem til at blive malet udvendigt? Så står vi hos Malermester MR-Rasmussen klar til at varetage enhver opgave for dig. Vi er et professionelt malerfirma med mange års erfaring inden for udvendigt malerarbejde. Vi står primært til rådighed i Lyngby, Gentofte og Hellerup, men vi kommer også gerne i København og resten af Sjælland.

Hvis din facade trænger til en kærlig hånd, så er en klat maling et godt sted at starte. Når du får udført udvendigt malerarbejde, vil boligens udseende blive piftet op. Det vil i de fleste tilfælde være med til at øge boligens værdi. Vi står altid klar med professionel hjælp, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

Vi har brede kompetencer inden for udvendigt malerarbejde

Vi er et erfarent firma, som har løst mange forskellige opgaver for glade og tilfredse kunder gennem tiden. Derfor har vi tillagt os brede kompetencer, hvilket gør os i stand til at varetage enhver opgave inden for udvendigt malerarbejde. 

Uanset om du mangler hjælp til en omfattende eller simpel opgave, så kan du med andre ord trygt kontakte os for hjælp.​

Når du samarbejder med os, kan du forvente kvalitetsløsninger til den aftalte tid og pris. Vi overholder alle vores aftaler og rydder naturligvis altid op efter os selv. 

Du er garanteret holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi maler både facader, trapper, rækværk og meget mere.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Du kan kontakte os på telefon 30 35 35 06 eller på maler@mr-rasmussen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt maleren

Klik her​

Skal du bruge en maler?

​Står du og har brug for vores hjælp? Så kan du altid ringe til på tlf.: 30 35 35 06. Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud kan du også benytte formularen her.

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtigt udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kører blandt andet ud til kunder i følgende byer: