​✔ Professionel rådgivning ✔ Hurtigt udført arbejde ✔ Kvalitetssikkerhed ✔ Råd og vejledning

Maling af facade, opgange og trapper

Maling af facade, opgange eller trapper er nogle af de absolut mest hyppige maleropgaver for boligforeninger. Hos Malermester MR-Rasmussen har vi mange års erfaring med lige netop denne type opgaver, som vi udfører til en konkurrencedygtig pris.

Vi tilbyder maling af facade for private, erhverv og boligforeninger i blandt andet Gentofte, Lyngby, Hellerup og det øvrige Nordsjælland samt København.

Derfor bør du male din facade

Maling af facader giver bygningen et helt nyt look og får den til at fremstå ny og indbydende. Det er vigtigt at vedligeholde bygningsdele, så de har længst mulig holdbarhed, og så der ikke kommer skader på ejendommen, som bliver meget dyre at rette op på.

Maling af facade er med andre ord en forholdsvis billig måde at give huset nyt liv på, hvilket især er en fordel, når man skal sælge sit hus, og facaden ser lidt nedslidt ud. Facaden er nemlig det første, man ser på et hus eller en bygning, og det gør på den måde huset mere salgbart.

Omvendt er det også nødvendigt løbende at vedligeholde facaden, og slår den revner eller lignende, er det en rigtig god ide at få rettet op på dette hurtigst muligt med spartel og efterfølgende male facaden med en god facademaling.

Det kan også være, at du bor i et murstenshus og drømmer om at give huset et nyt look ved eksempelvis at få pudset eller vandskuret facaden. Der findes rigtig mange muligheder, og du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Maling af facader kan være en større opgave, og det er selvfølgelig altid vigtigt at få et realistisk overblik over det forventede tidsforbrug samt regler hvis der eventuelt skal opstilles stillads i forbindelse med maling af facade.

Det er vigtigt at møde sin kommende malermester ansigt til ansigt, så man kan tage en snak om opgavens forløb, så man får den bedst mulige start på opgaven og et samarbejde, der kan bygges videre på.

​Kontakt os for professionel maling af facade

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på maling af facade, kan du enten ringe på telefon 30 35 35 06 eller skrive til e-mail maler@mr-rasmussen.dk

Kontakt maleren

Klik her​

Skal du bruge en maler?

​Står du og har brug for vores hjælp? Så kan du altid ringe til på tlf.: 30 35 35 06. Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud kan du også benytte formularen her.

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtigt udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kører blandt andet ud til kunder i følgende byer: