​✔ Professionel rådgivning ✔ Hurtigt udført arbejde ✔ Kvalitetssikkerhed ✔ Råd og vejledning

Renovering og maling af trappeopgange for boligforeninger

Trænger boligforeningens trappeopgange til at blive renoveret, og er det blevet tid til at få dem malet, så de fremstår indbydende og imødekommende over for både beboerne og deres gæster? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Malermester MR-Rasmussen har vi stor erfaring inden for henholdsvis renovering af trappeopgang og maling af opgange, som vi varetager for særligt boligforeninger, andelsforeninger og lignende i København og Nordsjælland.

Komplet renovering af opgang med alt hvad det indebærer

Vi tilbyder en komplet renovering af opgang med alt, hvad det indebærer. Vores arbejde dækker således blandt andet over:

  • Spartling
  • Opsætning af filt
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af vinduer.​

Vores arbejde i forbindelse med maling af trappeopgange varierer fra opgave til opgave, fordi der kan være stor forskel på, hvor stort et behov for istandsættelse og renovering af opgang der er behov for. Det kan for eksempel være, at der også er gelænder i opgangene, som skal istandsættes eller males, eller det kan være, at der er et øget behov for spartelarbejde.

Uanset hvad opgaven lyder på, så sørger vi for at få renoveret og malet det, der kræves for, at opgangen igen kan fremstå pæn og indbydende.

Kontakt os og indhent et tilbud på renovering og maling af opgange

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejde i forbindelse med maling og renovering af trappeopgang, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Du kan ringe til os på 30 35 35 06 eller skrive til os på e-mail maler@mr-rasmussen.dk.

Skal du bruge en maler?

​Står du og har brug for vores hjælp? Så kan du altid ringe til på tlf.: 30 35 35 06. Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud kan du også benytte formularen her.

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtigt udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kører blandt andet ud til kunder i følgende byer: