​✔ Professionel rådgivning ✔ Hurtigt udført arbejde ✔ Kvalitetssikkerhed ✔ Råd og vejledning

Tilbud på maling af...

Du er altid velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende aftale.

Vi er altid parate til at give et konkurrencedygtigt tilbud på malerarbejde.

Vi vil meget gerne hjælpe med gode ideer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge og lofter, hvis I ønsker det.

Vi har gode aftaler med vores leverandører af maling og tapeter mm., og bruger altid kun produkter af høj kvalitet da dette giver os mulighed for at lave et stykke arbejde vi kan stå inde for.

Vi arbejder af og til på timebasis da dette på nogle opgaver bedre kan svare sig for kunden, men det er efterhånden helt fast kutyme at der bliver lavet et fast malertilbud, og der er vi absolut konkurrencedygtige.

Hos Malermester Mikkel Rasmussen overholder vi de aftale der bliver indgået. Det gælder arbejdets omfang samt mødetider og dead-lines som er aftalt.

Ring eller skriv endelig, så vi kan lave en aftale om et uforpligtende møde, hvor vi snakker om opgaven og jeg kan sende et uforpligtigende tilbud.

Du er også meget velkommen til at sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk med billeder eller plantegninger, eller tryk her.

Skal du have et godt tilbud på malerarbejde, er du kommet til det rette sted.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Malermester Mikkel Rasmussen​​

Skal du bruge en maler?

​Står du og har brug for vores hjælp? Så kan du altid ringe til på tlf.: 30 35 35 06. Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud kan du også benytte formularen her.

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtigt udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kører blandt andet ud til kunder i følgende byer: